,

Några av Daystyles favoriter – dagkrämer

Ibland är det inte helt lätt att hitta en dagkräm som passar alla de behov ens hud har. Det ska anpassas efter hudtyp, ålder, klimat och mycket mer. Låt oss tipsa om några av våra favoritdagkrämer! En del av dessa är även väldigt populära bland våra kunder.
Akademikliniken Cure Recovery Creme
Akademikliniken Cure Recovery Creme – er favorit! Av alla de dagkrämer som Daystyle säljer ligger Akademiklinikens Cure Recovery Creme på plats nummer ett. Vi förstår varför! Akademikliniken är ett svenskt företag som arbetar med väldigt resultat fokuserad hudvård för alla åldrar och hudtyper. De flesta av Akademiklinikens produkter är helt veganska  se gärna vår lista på vegansk hudvård för exakt information) och Cure Recovery Creme är inget undantag.

Detta är dagkrämen för dig som vill ha en produkt som passar både morgon och kväll. En produkt som är fantastiskt närande och hjälper huden att effektivt återhämta sig från irritationer, torrhet, stress och liknande. Perfekt för den hud som kan vara reaktiv.
Dermalogica Skin Smoothing Cream
Dermalogica Skin Smoothing Cream – för huden som behöver fukt. Passar en normal till torr hud. Väldigt populär dagkräm och nattkräm hos oss på Daystyle. Skin Smoothing Cream flrbättrar elasticiteten i huden, eliminerar torrhetslinjer, förbättrar hudton och skyddar mot fuktförlust. Fördelaktig att använda för alla åldrar. Använd efter ditt serum för bästa resultat.
Elemis Superfood Day Cream
Elemis Superfood Day Cream – Superfood är inte bara något du stoppar i magen utan något som kan vara välgörande för huden också! Elemis dagkräm ur Superfood-serien är fullproppad med antioaxidanter, vitaminer och aktiv prebiotika som balanserar, återfuktar, skyddar och mjukgör din hud. Passar speciellt bra för dig som är intresserad av hudvård med mycket naturliga ingredienser. Elemis Superfood Day Cream är vegansk.
Dermalogica UltraCalming Calm Water Gel
Dermalogica UltraCalming Calm Water Gel – en nyhet som snabbt klättrade upp i topplistorna! Som ett glas vatten för din hud, fullproppad av fukt och åter fukt. Passar för alla hudtyper, från fet till torr – så länge din hud behöver mer fukt. Använd morgon och kväll. Vegansk!

Elemis Pro-Collagen Marine Cream – kanske den bästa hudvården för mogen hud! Pro-Collagen serien är superpopulär och passar den mogna huden som handen i handsken. Enligt studier reduceras rynkornas djup med upp till 78% och fuktnivån ökas med upp till 45%! Riktigt effektiv och lyxig hudvård för den mogna huden. En dagkräm som gör det lilla extra.

Oavsett vad du har för krav på din dagkräm hoppas vi på Daystyle att du ska hitta något du gillar. Ta en titt i vårt sortiment bland dagkräm. Har du svårt att välja kan du göra vårt hudtest, vi återkommer då med en rekommendation!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =