Vegansk hudvård

Vegansk hudvård är en trend som bara växer sig större och större. Inte bara är det fler människor än någonsin som av olika anledningar äter veganskt, nu vill vi även ha skönhetsprodukter och hudvård som är vegansk. Framför allt efterfrågas det bland de som är under 35, men det kryper sakta uppåt i åldrarna. Vi på Daystyle vill göra det lätt för våra kunder att hitta veganska produkter och tänkte därför visa våra favoriter bland vår hudvård! Samtliga produkter som vi listar här har veganska ingredienser och de är inte djurtestade.
Esse Deep Moisturiser
Esse Deep Moisturiser är en vegansk dagkräm som passar de flesta hudtyper men framför allt en blandhud eller normal hud. 100% veganskt innehåll och används morgon och kväll. Brukar framför allt vara omtyckt bland de som vill att huden ska kännas “som vanligt”. D.v.s varken fet eller torr. Glöm inte att komplettera med spf! Eftersom Esse Deep Moisturiser passar för både dag och natt innehåller den inget solskydd.
Dermalogica Stress Positive Eye Lift
Dermalogica Stress Positive Eye Lift – en av våra nya bästsäljare! En vegansk ögonkräm och mask i ett som hjälper dig att återfukta och se fräsch ut. Har under sin korta tid på marknaden redan hunnit få flera priser och utmärkelser. Vi tror att detta kommer att bli en riktig modern klassiker! Framför allt omtyckt bland de som är lite torrare under ögonen eller hos den som vill maskera fina linjer.
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel CreambareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream är hudvård och en kosmetisk produkt i ett. För en fetare hud fungerar denna som mjukgörare och foundation i ett, har du en torr hud använder du din vanliga dagkräm. En riktigt härlig sommarprodukt som låter din egen hud stråla (men med lite hjälp på traven förstås).
Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil
Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil är en effektiv rengöring som tar bort allt smink i ett svep. Lämnar ingen oljig hinna. Passar alldeles utmärkt som första rengöring för att ta bort allt smink. Passar alla hudtyper men framför allt den som inte vill att huden ska kännas torr och stram efter tvätt. Favorit bland influencers och vi förstår varför!
Dermalogica Special Cleansing Gel
Dermalogica Special Cleansing Gel är Daystyles (och en av Dermalogicas) storsäljare. En riktigt härlig vegansk rengöring som passar i princip alla hudtyper, lätt löddrande, effektiv men snäll. Hos oss på Daystyle hittar du den i både en mindre och en större förpackning. Perfekt för den som vill testa eller för den som redan vet att Special Cleansing Gel är en favorit.
M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask
M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask är en flerfaldigt prisbelönad nattmask som återfuktar och mjukar upp huden medan du sover. Perfekt behandling för dig som behöver något rikt återfuktande! Passar alla hudtyper och alla åldrar. En av Daystyles favoritprodukter! Vegansk nattmask som även fungerar som återfuktande mask för dagtid.

Akademikliniken Pure Berry Toner är ett uppfräschande och återfuktande ansiktsvatten som fungerar superbra som en fuktboost under dagen. Ha en liten i handväska eller framför datorn och fräscha upp dig under dagen. Ett härligt veganskt ansiktsvatten som passar de flesta hudtyper.

Vi hoppas att du hittar en ny favorit här bland våra tips på veganska skönhetsprodukter.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 11 =