,

Olja och balm – fantastiska ansiktsrengöringar!

Det finns massor av olika ansiktsrengöringar att välja på, allt från mjölk till gel till olja och balm. Vad som funkar bäst för dig beror ofta på vad du har för hudtyp, hur mycket smink du bär och hur du föredrar att rengöra. Rengöringstyper som blivit mycket mer populära de senaste åren är rengöringsolja och rengöringsbalm. Anledningen till detta är för att de snabbt och effektivt löser upp det mesta smink och smuts, men utan att på något sätt torka ut huden. De passar för både torr och oljig hud och är för många en riktig game changer i hudvårdsrutinen.

Just nu har vi dessutom 20% rabatt på samtliga rengöringar! Gäller t o m 29/10-18
Ansiktsrengöring Olja och BalmFör fet hud brukar olja och balm vara bra då de inte på något sätt rubbar hudens egna oljor och torkar ut. För visste du att viss hud endast är fet och oljig då den saknar fukt? Det huden gör då är att den reagerar med att producera mer olja för att kompensera för fuktbristen. Med andra ord ska du med fet hud inte vara rädd för rengöringar med olja, fukt och lite olja i nattens hudvård.

För en torr hud fungerar en olja eller balm på ungefär samma sätt. En hud är torr antingen på grund av avsaknad av fett, fukt eller både och. Genom att använda en rengöring som inte löddrar så undviker du att strippa huden från fukt och fett och hjälper därmed huden att hålla sig balanserad.

Ansiktsrengöringar vi gillar!
Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil
Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil är en oljerengöring som blivit väldigt populär bland skönhetsredaktörer, influencers och hudvårdsnördar! Detta eftersom den snabbt och effektivt löser upp mer eller mindre allt smink utan att torka ut eller störa huden. Absolut bäst använder du den genom att ta 2-3 pump av produkten (beroende på sminkmängd) och applicera på torr hud. Massera in tills du börjar märka att ditt smink löser upp sig. Då fuktar du fingertopparna och masserar lite till. Skölj och följ upp med lite micellärvatten så är din hud strålande ren. passar alla hudtyper. Vegansk.

Dermalogica Precleanse är en lätt och härlig olja avsedd för att vara steg nummer ett i en rutin med tvåstegsrengöring. Perfekt för de dagar då du bär mycket smink. Precleanse är en vegansk, växtbaserad olja som brukar passa de allra flesta hudtyper. Perfekt för dig som vill ha en riktigt ren hud utan att torka ut den. Appliceras på torr hud och masseras in för att sedan sköljas bort med ljummet vatten. Följ med annan rengöring som du gillar och som passar din hud. Dermalogica Special Cleansing Gel brukar passa de flesta hudtyper. Vegansk.
Decleor Micellar Oil
Decléor Micellar Oil – en hybrid mellan micellärvatten och oljerengöring. Tar effektivt bort all makeup, även vattenfast mascara, detta tack vare att sin avancerade Micellar-Teknologi. Passar speciellt bra till en torr och känslig hud som behöver en väldigt snäll rengöringsform. Även bra för den som är lite lat och vill att det ska gå enkelt och snabbt!
Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm är en lyxig, härlig rengöring som passar alla hudtyper, men framför allt för dig som vill ha en lyxig rengöringsupplevelse. Vi kan inte nog rekommendera Pro-Collagen Cleansing Balm till den mogna huden som behöver en effektiv men snäll rengöring. Innehåller Elemis berömda ingrediens Padina Pavonica som är en aktiv alg. Du kan även använda balmet som en fuktmask! Applicera på torr hud och låt sitta ca 10 minuter. Rengöring och mask i ett!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 8 =