Något som de allra flesta vill ha är lyster i huden. Man vill ha det friska, härliga glowet som gör att man ser sådär oförskämt fräsch ut. Detta går att få till med kost, hudvård och smink, men eftersom vi på Daystyle jobbar med skönhet och inte kost, så tänkte vi berätta om våra favoritprodukter och metoder för att få till ett härligt lyster med hudvård och smink!
Hudvård online
Rengöring
Allt börjar med rengöring. Om din hud inte rengörs ordentligt från smink och smuts kan den bli irriterad, tilltäppt och matt. Därför rekommenderar vi alltid en rengöring som passar din hudtyp och som tar bort den smuts och de orenheter som du kan tänkas ha. Många gånger behöver du faktiskt tvätta ditt ansikte två gånger för att bli av med allt smink.

En rengöring som passar perfekt som sista rengöring och till de dagar du inte har smink är Akademikliniken Pure Radiance Cleanser. Detta är en rengöring som inte bara rengör din hud utan även ger en lätt exfoliering och hjälper din hud att ta upp efterföljande fukt. Passar alla hudtyper!

Exfoliering
Utan exfoliering kommer du aldrig att få något härligt glow. Detta då exfoliering (eller peeling som det också kallas) tar bort döda hudceller och hjälper din hud att ta upp hudvård bättre. Exfoliering kan komma i många former, men det som passar de allra flesta bäst är en peeling som appliceras som en mask och som är utan korn. Detta gör att din hud inte irriteras av för hårt handlag eller för hård skrubb. Vissa föredrar en mekanisk peeling med korn och andra en mask. Vi tycker om Dermalogica Daily Microfoliant som är en väldigt skonsam exfoliering för vardagsbruk och Elemis Skin Buff som passar bättre som mask en gång i veckan.
Få lyster
Återfuktning
En torr hud kommer aldrig att få ett glow. Återfuktning är något du kan arbeta med på olika sätt och för att få glow behöver du arbeta på två olika sätt med din hudvård.

1. En bra hudvårdsrutin
Med en bra vardagsrutin kommer du långt, här börjar nämligen din huds välmående. Se till att alltid rengöra ditt ansikte från smink och smuts och sov aldrig med smink. Investera i ett ansiktsvatten som passar din hud och slarva inte med serum och mjukgörande dag- och nattkräm. Sköter du dessa steg kommer din hud att tacka dig. Se alltid till att anpassa din hudvård efter det resultat du söker.

2. Ansiktsmasker och specialbehandling
Försök att väva in ett par ansiktsmasker i veckan! För att få lyster gillar vi att dubbelmaska! Börja med en exfolierande mask och följ sedan med en återfuktande mask. När du exfolierar hjälper du som sagt huden att ta upp fukt bättre, när du då följer med något så intensivt återfuktande som en mask så maximerar du verkligen ditt glow. Vi gillar att börja med Akademikliniken Pure Triple Peel och sedan följa med M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask (som en nattmask) eller Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque!
Ansiktsvård online Daystyle.se

Är du fortfarande lite osäker på vad din hud har för behov eller vad du ska använda för produkter rekommenderar vi dig att göra vårt hudtest! Du får då råd från våra duktiga hudvårdsterapeuter som kan hjälpa dig att välja hudvård för just din huds behov!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 3 =