Torrborstning


Torrborstning
Mycket fokus läggs på att ta hand om just ansiktet. Toppen tycker vi, att man har tagit det steget! Men resten av kroppen behöver självfallet också omsorg.
När man ska städa hemma inleder nog de flesta med att plocka undan och damma av och det ska vi göra även nu, fast på kroppen. Av med kläderna och börja borsta!
Torrborstning är en simpel metod att göra själv hemma 1-2ggr/v. Det är cirkulationsökande vilket således sätter fart på blod och lymfa, syre transporteras då smidigare ut till varenda cell och slaggprodukter skjutsas ut ur kroppen. Det som är viktigt att tänka på är att börja borstningen vid fötter och vader för att sedan jobba sig uppåt och på så sätt få igång flödet längst bort från den så kallade tömningsstationen vid halspartiet. Borsta tre gånger tre drag nedifrån och upp på varje kroppsdel och område tills du har nått till bröstet.
I och med torrborstningen blir kroppen även mekaniskt skrubbad, döda hudceller dammas av och det är perfekt läge att ta en dusch eller ett bad och huden blir så där ren, len och fin. Och till sist, smörj in! Huden ropar efter någon härlig produkt som ska bibehålla fukt och mjukhet, en bodylotion, balm eller kroppsolja, vilken produkt är din favorit?
ENJOY!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =