Brun utan sol

Brun utan sol
Solen väcker en på morgonen, gatorna sopas, tunnare kläder och vårskorna åker fram, man känner att våren och sommaren är nära. Men undantag för de där minutlånga snöfallen som nitiskt vill komma och störa vårens grönska..
MEN, åter till solen!
Vädret kan slå om på en dag och likaså kan din hud. Med hjälp av brun utan sol kan vi hålla jämn takt med årstiderna och få den där gyllene solkyssta huden på bara några timmar.
DHA, dihydroxyacid, som det kallas, ämnet i en brun utan sol-produkt. DHA fungerar då det kommer i kontakt med hudens keratin som består av aminosyror.
Det sker en kemisk reaktion mellan ämnen vilket resulterar i att huden får den där sommarfräscha färgen.
Hur snabbt färgen börjar synas är olika beroende på produkt och formula, var noga med att läsa beskrivningen hur just din brun utan sol fungerar och ska användas.
DAYSTYLE TIPSAR: Applicera produkten efter att du har skrubbat kroppen samt återfukta dagligen med bodylotion eller liknande för att få färgen att hålla längre.
Viktigt att komma ihåg är att brun utan sol INTE skyddar mot solens UV-strålar, så kom ihåg SPF när du är ute och möter vårsolen!
För mer info om DAYSTYLE´S BUS krämer. Klicka nedan på respektive produkt >>>>>
ENJOY!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =