Måsten i semesterpackningen!


Nu är det verkligen sommar och många av oss ska iväg på resor – antingen utomlands eller i Sverige. Varesig du ska sitta i en bil eller på ett flyg så har vi några tips på produkter som gör din resa lite bekvämare, enklare och bättre. Till att börja med vill vi tipsa om produkterna som gör det lite bekvämare att sitta i bilen, på tåget eller flyget.

En bra resekudde är alla resors bästa vän! Visst är det en förfärligt obekväm känsla att vakna av att man somnat på ett lite knasigt sätt och nacken känns stel och öm? Med en resekudde från Bosign slipper du att få ont och vara stel! Som en bonus fungerar denna perfekt som stöd för surfplattan. När du sedan är framme vid ditt resemål vill du säkert skynda ner till stranden och slappa. Snyggaste och härligaste badhanddukarna kommer från Bassetti! Vi älskar denna rödmönstrade.

Ska du vara på stranden eller ute och röra dig i solen får du inte missa att använda solskydd. De hjälper dig att undvika att bränna dig, som både är extremt dåligt för huden, men dessutom gör ont och kommer förstöra din resa. Vi gillar Decléor Protective Cream SPF 30! Har oturen redan varit framme och du bränt dig? Då kan lite svalkande After Sun vara på sin plats. Decléor Soothing After-Sun Milk lugnar din hud och fungerar självfallet bra även om du inte bränt dig. Och du, glöm inte att fram till den 7/7 har vi 25% på hela Decléors utbud! Shoppa Decléor här.

Sist så vet vi att det inte bara är vi som vill packa lätt på semestern men fortfarande vill ha med ett bra kit från topp till tå. Maria Åkerberg SPA Kit är ett superhärligt kit som innehåller allt från duschtvål till en härlig peeling till balsam. Perfekta storlekar för semester! Sugen på något annat? Ta en titt i vår reseshop! The Coffee Lab

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =