Nattmask – en räddare i nöden


Är du en av de där personerna som har lite torrare hud? Som kan känna att en återfuktande ansiktsmask inte riktigt hinner göra det du önskar? Eller har du kanske lite oljigare hud som ändå kan få torrfläckar? I så fall ska du testa att använda dig av en nattmask ett par gånger i veckan. En nattmask arbetar med huden när du sover och hjälper dig att se riktigt återfuktad och fräsch ut.

Normalt sätt använder du en nattmask istället för din vanliga nattkräm och på så sätt får din hud en rejäl fuktboost. En nattmask är som en riktigt näringsrik, återfuktande och oftast tjockare version av din vanliga nattkräm. Det kan låta lite kladdigt, men faktum är att de går in i huden ganska fort så du slipper att ha en kletig kudde.

Vill du verkligen få ut maximal effekt från din nattmask rekommenderar vi att du innan exfolierar huden.  Detta kan du antingen göra med en mekanisk skrubb med korn i eller med en som innehåller syra eller enzymer. Vi tipsar om Akademikliniken Pure Triple Peel och Dermalogica Gentle Cream Exfoliant.

Hos oss på Daystyle hittar du ett antal olika återfuktande masker som fungerar lika bra som nattmask som att använda dagtid. Ge din hud lite extra kärlek under sommaren!
Vi tipsar om Decléor Hydra Floral White Petal Sleeping Mask, Maria Åkerberg Face Mask Moist och Decléor Intense Nutrition Mask! Är du nyfiken på just Decléor så har vi faktiskt 25% på hela sortimentet nu… Passa på!

Shoppa Decléor

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 14 =