Glöm inte ögonkräm!

Använder du ögonkräm? Eller använder du kanske din dagkräm eller nattkräm även runt ögonen? Om du gör det – tänk om! Ögonkrämen är en riktig liten pangprodukt som är speciellt framtagen för den känsliga huden runt ögonen. Faktum är att vissa dag- och nattkrämer faktiskt är för tinga för ögonområdet och istället gör att du blir svullen och får milier. (Milier är de där små vita prickarna som ibland kan uppstå runt ögonen). Huden runt ögonen är den tunnaste i ansiktet och du kommer se ålderstecken fortare där.

Vi tipsar om några av våra favoriter för ögonområdet!
Dermalogica Intensive Eye Repair
Dermalogica Intensive Eye Repair är en av våra bästsäljare! Detta eftersom den passar alla hudtyper, men framför allt en torr eller fuktfattig (vilket många är på vinterhalvåret). Innehåller massa gosig c-vitamin och hyaluronsyra som tillsammans binder fukt, ger en jämn hudton och reparerar. Intensive Eye Repair innehåller även en lägre dos av retinol vilket stimulerar din huds cellförnyelse. En härlig produkt som ger dig återfuktad hud och hjälper den hålla sig ung och fin!
Akademikliniken Pure Effect Eyes 15 ml
Pure Effect Eyes är en härlig ögonkräm från svenska märket Akademikliniken. En aktiv ögonkräm som är mycket återfuktande, fungerar utjämnande på fina linjer och stärker kollagenet. Passar alla hudtyper. Innehåller peptider som stimulerar, glucosamin, niacinamid och c-vitamin som förbättrar fukthalten. Koffein som dämpar svullnad och mörka ringar. En ögonkräm för dig som vill ha lite extra allt helt enkelt. Akademikliniken Pure Effect Eyes är en del av vårt veganska hudvårds sortiment.
M Picaut Precious Eye Cream
M Picaut Precious Eye Cream passar dig som söker en svensk, ekologisk ögonkräm. En del av M Picauts anti-age sortiment. Minskar effektivt mörka ringar, fina linjer och rynkor. Ger en silkeslen finish till huden och ökar microcirkulationen, stimulerar kollagenbildandet. Precious Eye Cream vann 2017 första pris i Beauty Shortlist Awards! Vegansk och ekologisk hudvård när den är som bäst!
Esse Plus Eye Contour Cream 15 ml
Esse Plus Eye Contour Cream är produkten för dig som vill ha Extra Allt. En ögonkräm som är ekologisk, vegansk, framtagen på rättvisast möjliga sätt och är full av aktiva ingredienser. Arbetar effektivt mot mörka ringar och svullnad och hjälper dig till att ha en fortsatt slät hud runt ögonen. Innehåller ingredienser som arbetar mot att pigmentering uppstår (detta gör att du ser mörkare ur runt ögonen). En extra allt kräm för den kräsna!
Dermalogica Stress Positive Eye LiftAnvänder du redan ögonkräm med vill ha något som gör lite, lite till? Vad sägs om Dermalogica Stress Positive Eye Lift? Under 2018 är det Daystyles absolut mest sålda produkt och det är inte svårt att förstå varför! Stress Positive Eye Lift är en hybrid mellan mask och ögonkräm – d.v.s att du kan använda den som både och! Som mask applicerar du ett lite tjockare lager och låter den göra sin magi. Huden blir snabbt slätare, mindre svullen och återfuktad, Vann första pris i kategorin Årets Aktiva Hudvård hos Daisy Beauty Awards 2018!

Känner du dig fortfarande osäker på vilken ögonkräm som passar dig? Eller vill du kanske se mer vad som finns bland vår ekologiska hudvård eller kanske veganska hudvård? Skulle det vara så att du bara har svårt att välja är du varmt välkommen att göra vårt hudtest! Där kan vi rekommendera dig allt från en hel rutin till enskilda produkter.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =