VARFÖR ANSIKTSMASK?


VARFÖR ANSIKTSMASK?

Ansiktsmasker mjukar upp och rengör ditt ansikte på djupet på ett sätt som daglig tvätt inte gör. Du bör lägga en ansiktsmask någon gång per månad, gärna 1-2 gånger/vecka för att ge ditt ansikte den fukt och näring som behövs.

För bästa resultat rekommenderas alltid en peeling före. Eftersom man då tar bort de döda hudcellerna och gör det lättare för ansiktsmasken att gå ner på djupet och få maximal effekt. Du använder alltid ansiktsmasken på en väl rengjord hud.

En ansiktsmask ger huden det där lilla extra. Ansiktsmask väljer du efter din hudtyp eller hudtillstånd.

Olika typer av Ansiktsmasker.

Rengörande ansiktsmask
Rengörande masker djuprengör huden och löser upp fett och smuts Dessa masker verkar porsammandragande. Passar till den feta huden.
Den djuprengör huden och drar åt sig döda hudceller, fett och smuts.  Rengörande masker innehåller oftast lera.

Daystyle.se tipsar om Djuprengörande Mask

Återfuktande ansiktsmask
Den återfuktande masken är speciellt bra för den torra huden men alla hudtyper mår bra av en extra fuktkick. Masken tillför fukt, och gör att huden fräschas upp.
En återfuktande mask kan du använda hur ofta du vill i princip, en del kan användas över natten som sovmask, genom att låta den verka över natten så blir det en intensiv fukttillförsel.

Daystyle.se tipsar om Fuktgivande Mask

Uppfräschande ansiktsmask
Uppfräschande masker stramar upp och stimulerar huden. Perfekt att lägga en uppfräschande mask inför speciella tillfällen eller om du behöver en quick-fix, då du vill ha en fin lyster på din hud. Dessa masker har ofta kort verkningstid och ger ett perfekt underlag innan du lägger make up. Masken gör underverk när du känner dig trött och glåmig i huden.

Daystyle.se tipsar om Flash Radiance Mask

Lugnande ansiktsmask
En lugnande ansiktsmask är perfekt för en känslig hy som är röd och irriterad de dämpar rodnader och stärker upp hjälper huden att bli mer motståndskraftig mot yttre påverkan. Fungerar också idealiskt på hud som blivit bränd i solen.

Daystyle.se tipsar om Lugnande Mask

ENJOY!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 17 =