Välkommen 2017

Alltid lika fascinerande med ett nytt år.

Ingen vill spinna på i gamla hjulspår, men ack så jobbigt det kan vara att göra det där små förändringarna.
Kanske stod du där på tolv-slaget och lovade dig själv att 2017 ska bli just det året där du tar tag i det som legat och grott inom dig. Låt detta år bli de året där du är sann mot dig själv och står upp för dina drömmar.

Vad det än är din själ drömmer om, så gör det bara. Men glöm inte bort att vara tacksam för det du har, stirra dig inte blind på det du saknar eller inte klarar av utan lyft upp motsatsen då kommer du lyckas bättre.

Bästa sättet att lyckas med dina nyårslöften är,

∞ Se till att du verkligen vill detta (vad det än är) Du måste känna att den förändringen du önskar göra är på riktigt och värd att anstränga sig för.

∞ Gå inte ut för hårt, oavsett om det är träning, viktnedgång eller att sluta röka (de tre vanligaste nyårslöftena) så gör små förändringar, sätt upp delmål.

∞ Ha en plan, skriv ner dina mål och sätt upp en plan för vilka förändringar du måste göra för att nå dit du önskar. Tänk på att det tar 21 dagar att få in nya rutiner så var ihärdig i tre veckor så har du snart en ny vana.

∞ Ha en inte för många olika mål då blir det svårt att behålla fokus.

Det sägs att bara ca 20% lyckas hålla sina nyårslöften, se till att du blir en av dem!
Vi tror på dig, du är en vinnare en person som är sann mot dig själv och tänk på att du kommer att motivera andra genom att du lyckas.

Vi tror att detta år blir året som man kommer investera mer i sig själv, sitt eget välmående, sin kropp och hälsa. Samt att detta blir ett år i vänlighetens tecken. Det känns som vi alla måste göra en kraftansträngning, sprida glädje runt omkring oss, skämma bort varandra med komplimanger men också se till att vara snälla mot oss själva.

Vad har du för nyårslöften? Dela gärna med dig i kommentarsfältet och skriv hur du tänker nå dit, vi kan inspireras varandra.

Enjoy the new year!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 4 =