Nyårsmakeup

Våga glittra lite extra. Vi behöver lite mer makeup under denna bleka och glåmiga månad.

Man brukar inom makeupens värld prata om att satsa på antingen ögon eller läppar, men är det fest tycker vi att man vågar förstärka båda. Speciellt på nyårsfesten!

Shimmer i ögonskuggan, en eyeliner och färg på läpparna piggar upp och gör att du känner dig mer party.
Bilden har vi lånat från Pinterest, där kan man verkligen hitta massor av bra inspiration. Så låt champange-korkarna flyga i taket och se till att din makeup håller hela kvällen. Hos oss hittar du makeup från bareMinerals makeup med long-lasting effekt.

Låt huden stråla.

Och har du inte någon utlandsresa som väntar och känner dig blek och glåmig i huden finns några enkla knep att att till. För att öka lystern i hyn på bara några dagar.

Dermalogica har en helt fantastisk produkt som kickar igång huden och används som en kurprodukt.

Dermalogiga Power Rich age smart, En helt unik kurbehandling som verkar stärkande och motverkar tecken på förtida hudåldrande. Cellförnyelsen stimuleras. Hudens förmåga att motstå uttorkning förbättras och elasticiteten återställs. Mogen eller förtida åldrad hy.

Elemis Total Glow Bronzing En lyxig kräm som ger en gradvis naturlig solbrun ton samtidigt som huden omedelbart återfuktas. Formulerad med antioxidantrika ingredienser som grönt te och ingefärsvatten för en mer jämn hudton. Evodia fruit extract förbättrar lystern. Berikad med risolja lämnas huden silkeslen med en naturligt gyllene ton som ger en perfekt bas för make up.

Decléor Intense Brightening Mask Specialmask för hemmabruk som ger känslan av en klarare hud med jämn hudton. Huden känns fräsch med ungdomlig lyster. En riktig C-vitamin boost för huden.
Använd 1 gång i veckan, placera engångsmasken på rengjort ansikte. Låt verka ca 10 min. Massera in överflödig produkt, avsluta med dag eller nattkräm.

Gott Nytt År!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =