Paus i julstöket

Tar en paus i julbaket, har julmusik på i bakgrunden och massor av ljus tända. Tycker till och med att mörkret utanför är mysigt, man kan ju alltid se på saker från två håll ; )

Hur tänker du kring julen? Hör ofta vuxna gnälla över att dom inte känner någon julstämning och visst kan man nog aldrig mer uppleva känslan man hade som barn.

Men tänker ändå att det där med stämning får man ta tag i själv, precis som med allt annat. Ingen annan kommer gå ner dom där kilona åt en eller få iväg en till gymmet eller vad det än är man är missnöjd med.

Men när vi klagar på att vi saknar stämning, och i nästa mening säger att vi inte tycker det är så viktigt blir det lite tvetydigt i mina öron, man hör  -vi har dragtit ner på julklappar,  -vi har inte alls så mycket på julbordet nu för tiden osv…. Fint då, men om du halverat allt måste du väl räkna med halv stämning också, eller

Men nu jäser degen till saffransbullarna och då tar jag mig tid att kolla på julklappar. Har faktiskt beställt det mesta på nätet i år. Och det känns skönt efter att besökt en större leksaksaffär utanför stan och insett hur mycket folk det kan vara som kör huggsexa om samma saker.

Nej i hemmets lugna vrå trivs jag, tänker mycket mer kreativt här och kan som sagt baka samtidigt.

Här kommer några små julklappstips, vi har 30 % på Decléor just nu.

Missa inte detta unika tillfälle att köpa fina julklappar eller skämma bort dig själv till mycket bättre pris! Erbjudandet gäller tom måndag 25/12

Mina personliga favoriter i den exklusiva garderoben är smyckena från Caroline Svedbom. Jag har den här ringen och älskar den, har även örhängena på bilden.

Saknar bara halsbandet så det ska jag önska mig, ni har väl sett funkionen “Önskelista” där fyller du i det du önskar och sänder den till någon vänlig själ i din närhet och vem vet kanske heter hen Tomten?

I tidigare inlägg här hittar du fler tips och råd, kanske kan du inspireras och få ideer där.

Nej nu har jag multitaskat klart, jag har under skrivandets stund både bakat och julshoppat allt till ljudet av Chris Rea´s Driving home for christmas. Nu blir det nybakat och paketinslagning.

Enjoy your weekend!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 17 =