Kändisarnas favoritsmycken

Vi kan se smyckena på bästa sändningstid på tv, på röda mattan och som det självklara valet vid bröllop. De bärs av flera av våra mest eftertraktade kändisar och bland hovet.

Vi ser dem bära örhängen, ringar, armband och halsband och visst förstärker dessa smycken deras utstrålning. Det är sällan man ser celebriteter utan smycken och tjusningen med Caroline Svedboms smycken är att alla kan bära dem.

De passar till alla tillfällen och Charlotte Perrelli bar dem på sitt fantastiska sagobröllop i Frankrike då hon gifte sig med Anders Jensen sommaren 2015. Charlotte använder sina smycken från Caroline Svedbom flitigt och säger själv att hon älskar dem och att de är – Sååå schyssta i mängder av olika kombinationer.

Vi har även sett dem på prinsessan Sofia och vi förstår hennes val. De är feminina, tidlösa och glamourösa precis vad en riktig prinsessa ska ha. Tidigare har vi nämnt Ellen Bergström radioprofilen från NRJ och fler som vi under sensommaren och hösten sett dem bära smyckena är, Jill Johnson i så mycket bättre, Isabella Löwengrip, Alexandra Pascalidou, Tilde De Paula, Michaela Forni och Eleine Eksvärd ja listan kan göras lång.

Men prinsessa eller ej, är du sugen på att frossa i dessa ljuvliga smycken kan du klicka hem ett par här för kom ihåg, dessa smycken kan vi alla bära känd som okänd. Dom lockar fram skönheten i oss alla.

Dione Earrings Golden Shadows             Dione Earrings Emarald               Dione Earrings Burgundy

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem − fyra =