Fem saker du bör packa inför nästa resa, saker du inte vill vara utan och som kommer göra din resa avsevärt mycket mer behagligare.

Nr 1
Legnology stay up leggings eller compressions stödstrumpor för flighten. Minimerar svällda ben och gör att du inte samlar på dig onödig vätska. Ett måste på alla flighter! De är dessutom snygga, så på med en skön klänning så är du redo för en bekväm take-off.

Nr 2
Hud-och hårvård i travelpack. Flera av våra märken har såkallade resekit, så praktiskt då det tar mindre plats i necessären och går att ha med i handbagaget. Allt för att du får med dig alla produkter du vanligtvis använder och undviker slarv.

Nr 3
Packa ner en kimono från Bassetti, den är perfekt att ha med på resan. Att gå i till stranden eller svepa om sig när man lunchar på beach restaurangen eller bara njuta i på balkongen efter duschen.

Nr 4
Cashmere poncho från Lisa Yang ett riktig ” MUST HAVE” plagg! Användbar redan på flyget när kylan tränger sig på, eller på kvällen när man föredrar att sitta ute och äta middag men känner att den där extra tröjan eller kavajen hade varit toppen. Den här cashmere ponchon är elegant och funkar till alla plagg och på alla resmål.

Nr 5
Resekudde 2-in-1 från Bosign design.

En kombinerad resekudde för både nacken och surfplattan. Den perfekta kudden för sömn och avkoppling under resan. Stadigt stöd för surfplattan under resan, på hotellet eller hemma. Den har 2 visningslägen – horisontellt och vertikalt i justerbara lägen. Formbar kudde fungerar på alla ytor, hårda som mjuka

Vi har fler produkter som är bra för resan och självklart ska du ha med dig solskyddsfaktorer. Men vi drar gränsen här och ger er utrymme att kika in i shoppen för att finna era guldkorn.

ENYOY YOUR TRIP!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =