Caroline Svedbom Jewelry

I det här inlägget kommer vi att lyfta fram talangfulla smyckes designer Caroline Svedbom som står bakom märket med samma namn, Caroline Svedbom Jewelry.

Vi är helt begeistrade av hennes kreativitet och sinne för att skapa dessa vackra smycken som faktiskt vem som helst av oss har möjlighet att bära.

Dessa smycken kan bäras till alla tillfällen, och förhöjer verkligen vår feminina sida till skyarna.

Smyckena syns både till vardags och fest, på stränder och banketter och bärs av flera celebriteter som Isabell Adrian, Charlotte Perrelli, Jessica Almenäs, Ellen Bergström och bland svenska och norska hovet.

Vår vision när vi drog igång Daystyle.se var just att skapa ett forum med saker vi gillar och rekommenderar, vi tänkte i första hand på den aktiva kvinnan.

Hon som är i farten, reser och är medveten. Men som kanske inte alltid har tiden att leta efter det hon ”behöver” vi tror att just smyckena från Caroline Svedbom Jewelry är den produkten du inte visste att du saknat, men när du ser dem vet du att du behöver dem.

För oss har smyckena blivit ett måste, och utan att skriva någon form av reklamslogan så är det ren och skär glädje att ta på sig dem.

Som vi nämnde ovan är vår vision att skapa ett forum fyllt med inspiration och högkvalitativa produkter men vi har också valt att lyfta fram svensk design, en stor del av det som vi säljer idag i vår webbshop är just svensk design och det är vi både stolta och glada över, för vi tror på att skapa nätverk och framför allt lyfta fram kreativa personer som skapar, och förverkligar sina visioner.

Caroline Svedbom är en av de personerna och med sitt företag skapar hon inte bara dessa vackra smycken utan hon följer sin dröm, att hon sen gör oss lite vackrare med dessa färgstarka swarovski kristaller, det tackar vi för.

För att titta närmare på smyckena från Caroline Svedbom Jewelry

Vi är ständigt under förändring i shopen och letar konstant efter nya saker som vi kan inspirera med så titta in med jämna mellanrum för att se vad vi fyller på med.

Enjoy!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =