Alldeles lyrisk

Har just upptäkt en helt underbar produkt för kroppen från Elemis. Den har tagit min dagliga kroppsvård till en helt ny nivå. Kan låta lite överdrivet, men när jag sitter nyduschad i mitt badrum och applicerar denna produkt händer något med mitt sinne.

Jag vet att jag låter nyreligös och att det kan verka “too much” men säg inget innan du testat denna ljuvliga kroppsolja.

När jag var yngre hade jag en mycket fetare hy och tyckte att oljor var på tok för mastiga för min hy och kroppen behövde jag knappt smörja in. Men med åldern förändras hudens behov och just oljor har blivit de produkter jag njuter mest av både i ansikte och på kropp.

Ska inte hålla er på halster längre, produkten jag talar mig varm för kommer från det brittiska märket Elemis som är ett av det största hudvårds-och spa märket världen över och som behandlar över 6,5 miljoner människor varje år.

Och med det sagt så känns det som jag inte kan vara helt fel ute, det är några fler som hittat dessa fantastiska produkter innan mig.

Exotic Frangipani Monoi Body Oil

Lyssna på det här, Frangipani som används för att ge denna kroppsolja sin doft betyder “Gudarnas blomma”. Så min nyreligösa känsla kanske inte är helt fel, tydligen har den trollbundit även gudar.

Den här kroppsolja som snabbt går in i huden, passar alla hudtyper som behöver fukt och näring. Den lämnar huden med en silkeslenkänsla och doftar gudomligt.

DAYSTYLE tipsar: Funkar som en inpackning på håret.
Låt verka i 20 minuter och tvätta ur, det här har jag inte hunnit prova ännu men han tänka mig att håret får en fin lyster eftersom min kropp känns silkeslen.

ENJOY

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 12 =