Vilken ansiktsrengöring passar mig?

Det finns massor av olika sorters ansiktsrengöringar och som passar lite olika hudtyper, behov och plånböcker och det kan ibland vara svårt att hitta rätt. Vi ger dig våra bästa tips på hur du enklare väljer!

Som vanligt är det viktigt att veta vilken hudtyp du har, är du torr, fet, känslig, blandhy? Utefter detta är det enklare att välja rätt. En torr hud mår oftast bättre av en snällare rengöring t ex en rengöringsmjölk, oljerengöring eller liknande medan en fet hud kan känns bättre med en löddrande rengöring. Det är viktigt att alltid rengöra huden då det hjälper huden att ta upp de kommande produkterna bättre. Dessutom undviker du orenheter i huden som kan uppstå av att det ligger produktrester kvar.

Detta är några av våra favoritrengöringar:

Exuviance Purifying Cleansing Gel är en storsäljare som är omtyckt världen över. Har en lätt peelande effekt då den innehåller bland annat AHA, den peelande effekten som brukar uppskattas bland de med lite fetare hud. Oljefri och lämnar huden mjuk, ren och fräsch. Fungerar för de flesta hudtyper!

Akademikliniken Pure Radiance Cleanser är en härlig regöring som hjälper till att lätt exfoliera huden på samma gång som den hjälper huden att se strålande ut. Passar framför allt en normal till fet hud, men de flesta kan använda den. Fungerar strukturförbättrande och tar effektivt bort både smink och smuts.

Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil är en prisbelönad, härlig rengöring som passar de flesta hudtyper och tar bort även den tyngsta makeupen. Fungerar lika att ta bort sminket i slutet av dagen som att rengöra ansiktet på morgonen. Detta är en väldigt lätt olja som inte lämnar någon hinna på huden.

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser är en mjuk och effektiv rengöringsmjölk som skonsamt tar bort smink och smuts. Passar alla hudtyper men kanske absolut bäst den torra och känsliga som behöver en mer återfuktande rengöringsrutin.

Om du är osäker på vilken typ av rengöring du ska välja får du gärna göra vårt hudvårdstest! Vi hjälper dig att hitta rätt rengöring för de behov du har och kan även hjälpa dig att ta fram rätt typ av hudvårdsserie. Vet du redan nu vad du vill ha är det bara att shoppa på! Vi har alltid fina erbjudanden och paketpriser på massor av härlig hudvård.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 8 =