BARESKIN® Complete Coverage Serum Concealer

BARESKIN® Complete Coverage Serum Concealer

bareMinerals

365 kr

Artikelnummer: bm-0251

bareMinerals BARESKIN Complete Coverage Serum Concealer är en härlig, lättviktig concealer som du kan använda till allt. Den täcker effektivt mörka ringar under ögonen, pigmentfläckar och annat du önskar täcka. Eftersom formulan är så lätt men ändå täckande får du ett naturligt och vackert resultat!

bareMinerals BARESKIN Complete Coverage Serum Concealer vann första pris i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017 för Årets Ansiktsbas!

+ -

* Obligatoriska fält

Se andra bareMinerals produkter

Beskrivning

Detaljer

BARESKIN Complete Coverage Serum Concealer är en lättviktig multitasking concealer som omedelbart täcker mörka ringar, pigmenteringar och andra ofullkomligheter i huden för en vacker och jämn hud. Formulan innehåller bland annat antioxidantrika stamceller från syren och återfuktande humectanter samt mineralinkaplsade optiska pigment för att motverka skuggor och ge en klar och fin lyster. Ger en total täckning som håller hela dagen, med hjälp av en viktlös silkig mjuk formula som lätt glider över fina linjer och lämnar huden fräsch. Oftamologiskt och dermatologiskt testad. Applicera med den mjuka applikatorn på de partier du vill täcka.