Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

bareMinerals

375 kr

Artikelnummer: bm-0072

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream är en produkt med en perfekt kombinaton av de bästa egenskaperna från foundation, BB- och CC-cream samt färgad dagkräm. Lätt täckande formula som får din hud att stråla samtidigt som den återfuktar. Complexion Rescue innehåller även SPF30 med UVA/UVB-skydd.

Appliceras bäst med fingrarna eller bareMinerals Smoothing Face Brush.

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream passar alla hudtyper.

+ -

* Obligatoriska fält

Se andra bareMinerals produkter

Beskrivning

Detaljer

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream är en helt ny form av makeup. Det är en kombination av de bästa egenskaperna från en foundation, en färgad dagcréme och en BB/CC-créme. Produkten ökar fuktnivån i huden med 215% efter en vecka och med 287% efter fyra veckor. Dessutom upplevde 100% en förbättrad hudstruktur efter bara en vecka.* (*baserat på en oberoende amerikansk studie med 63 deltagare).

Dermatologisk testad, hyperallergen och icke-komedogen.

Användning

Produktfördelar: Rikt fuktgivande. Högt solskydd SPF 30 UVA/UVB. Ger lätt till medel täckning. Naturlig lyster. Passar alla hudtyper. Kan appliceras med fingrarna eller med Smoothing Face Brush för en air-brushed effekt och en något högre täckningsgrad. Complexion Rescue finns i 10 hudnära nyanser. Applicera Complexion Rescue med rengjorda fingrar eller med förslagsvis Smoothing Face Brush. Produkten ger rikligt med fukt, varför ingen annan fuktighetscréme behövs innan om du inte är väldigt torr. Om man så önskar kan man addera till sitt favoritserum innan. Tag en mindre mängd Complexion Rescue på fingertoppen, fördela ut produkt över ansiktet. Massera sedan in produkten men händerna. Önskar man istället använda sig av en borste, förslagsvis Smoothing Face Brush eller annan borste med syntethår, så tar man samma mängd produkt på fingertoppen och fördelar ut. Massera sedan in produkten med borsten istället för fingrarna. Det går även bra att applicera produkt direkt i borsten och massera in. Med borste får man ett något mer täckande resultat än med applicering med fingrarna, dessutom uppnår man en fin air-brushed effekt i huden.