Japanese Camellia Body Oil Blend  100 ml

Japanese Camellia Body Oil Blend 100 ml

Elemis

460 kr

Artikelnummer: elm-0064

Elemis Japanese Camellia Body Oil är en kroppsolja som passar perfekt under graviditeten för att smörja huden. Detta gör att din hud håller sig smidigare och att du på så vis undviker onödiga bristningar. En otroligt bra allt-i-allo olja som de flesta brukar uppskatta. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om.

Japanese Camellia Body Oil passar alla hudtyper

- Ingen doft
- Perfekt under graviditeten
- Motverkar bristningar
- Perfekt som nagelbandsolja
- Lätt konsistens
- Kraftigt återfuktande
- Passar till babymassage

Japanese Camellia Body Oil är Viktoria Beckhams favorit!

+ -
Se andra Elemis produkter

Beskrivning

Detaljer

Elemis Japanese Camellia Body Oil är en av de finaste oljorna för aromaterapi. Under många århundraden användes den japanska kameliablomman för att vårda naglar, hår och skalp och kombinerad hud. Nu används den i Elemis vårdande gravidmassage: Mother-To-Be pregnancy massage. Oljan absorberas snabbt av huden och är lätt i konsistensen, rik på växtkollagen återfuktar den huden och motverkar bristningar.

Använd gärna Elemis Japanese Camellia Body Oil efter dusch och bad och gärna på fuktig hud.

Användning

Elemis Japanese Camellia Body Oil masseras in över hela kroppen. Även lämplig till gravida och passar fint att användas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder Japanese Camellia Body Oil efter bad och dusch. Gärna på fuktig hud.

Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Fragrance (Parfum), Tocopherol, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol